Moduuli 3 Linnassa

Lähipäivät 9.-11. tammikuuta 2014

Lehmonkärki tunnettiin jo menneinä vuosisatoina luonnonkauniina paikkana Päijänteen rannalla ja nimensä paikka on saanut villinä kasvaneista metsälehmuksista. Tämän päivän Lehmonkärjessä vierailee noin 25 000 vierasta ympäri vuoden. Palveluita pyritään monipuolistamaan jatkuvasti ja Lehmonkärjestä on muodostunut tasokas kokous-, lomanvietto- ja juhlapaikka.
1. Osan tavoitteet
1. Tuotekehitystyön toteutusvalmius
2. Vaikuttavuuden arviointi
3. Kyky viedä työ pysyväksi osaksi käytäntöä

Halutessasi voit kommentteihin kirjoittaa jotain omista tavoitteistasi jo ennen lähipäivää. Tai lähettää postia retkellä mukana olijoille.2. Osan rakenne
Orientaatio, kolme lähipäivää, niiden välissä käytävä dialogi ja oppimistehtävät.

3. Lähipäivät

Kalle Michelsen - Innovaatiot, johtaminen, yhteistyö > pdf 

Hannan materiaali > pdf
 

 

4. Asiantuntijana Kalle Michelsen,Jaana Utti ja Ville Mäkelä

Jaana Utti vastaa koko projektin kokonaisuudesta ja auttaa teitä Villen kanssa kaikilla mahdollisilla tavoille, jotta saamme varmasti kirjoitettua vanhuspalveluiden hyvän tarinan. Sähköpostia Jaanalle.

Ville vastaa kehittämisohjelman sujuvuudesta ja auttaa tuotekehitystöiden etenemisessä. Postia Villelle.

5. Yhteinen näkemys maailman menosta - dialogin lopputulos

Päivän teemat ja osa materiaalista tulevat alla olevaan yhdessä yhteisökirjoittamisen tiedostoon. Voit kirjoittaa sinne halutessasi ajatuksiasi jo etukäteen. Lähipäivien aikana kirjoitamme teemaa yhdessä eteenpäin.

6. Oppimistehtävät

OPPIMISTEHTÄVÄ 1 TOTEUTETTAVA PROEJEKTISUUNNITELMA

Katsele omaa projektiasi maailman muutoksissa. Tee projektisuunnitelman luonnos ja palauta se sivulla Tutkinnon osa 1. Projektisuunnitelman luonnoksen pohja ja ohjeistus siitä, mitä tarvitset ensimmäisessä tutkinnon osassa on siellä.

OPPIMISTEHTÄVÄ 2. PIENIÄ ASKELEITA ARJESSA

Tee vähintään yksi näkyvä muutos työssäsi niin, että se kirjoittaa vanhuspalveluiden hyvää tarinaa. Kirjoita lyhyesti tuohon alle tekemäsi muutos ja miten se sinusta vaikutti. Otsikoi kommentti: Pieni askel arjessa. Kommentoi muiden tehtäviä. Tee Aava Unelmaan kuvallinen juttu teostasi.

OPPIMISTEHTÄVÄ 3. PROJEKTIRAPORTTI7. Palaute, oman oppimisen reflektointi ja arviointi


1. Palaute. Osan päätyttyä tähän tulee linkki, jossa annat palautteen osan onnistumisesta.

2. Reflektointi. Osan päätyttyä pohdit omaa kehittymisprosessiasi ja oppimaasi jakson aikana. Voit myös miettiä, mitä kysymyksiä jäi vielä avoimeksi. Reflektoinnin tekeminen merkitsee, että osa on kohdaltasi valmis oman näkemyksesi mukaan. 

3. Jaksosta annetaan arvio. Jakson päätyttyä saat arvioisi jaksosta. Se merkitsee, että osa on kohdaltasi valmis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti