perjantai 23. elokuuta 2013

Tervetuloa laavulle!

Ohessa ohjelma seuraaville lähipäiville. Lukekaa vielä läpi edellinen teksti Dream Team Laavupohdintaan 5.-7.9. orientoituaksenne seuraavaan yhteiseen kohtaamiseemme.

Miten varaudun laavulle? - klikkaa kuva suuremmaksi


Hei Raivaaja!


Toivottavasti kesäsi on mennyt mukavasti! Syksyn työt ovat alkaneet ja niiden myötä myös paneudumme taas opiskeluasioihin. Tapaamme ensi viikolla 5 -7.9 Laavulla ja käynnistämme uusia asioita siellä. Toisaalta teemme katsauksen siihen, mitä tässä vaiheessa tutkinnosta kullakin on jo valmiina. Oletan ,että sinulla on jo hyvä määrä arviointiaineistoa kasassa. Haluaisin katsoa kunkin tuotokset Laavulla ja siksi pyydänkin, että otat aineiston mukaasi ohueen kansioon, joka on helppo kuljettaa repussa. Päivitä myös henkilökohtaistamissuunnitelmasi aineiston perusteella ja tulosta se kansioon mukaan. Jos et saa sitä laitettua Elsaan, ei se haittaa, riittää että se on mukanasi.

Ohessa vielä muistutuksena antamani ohjeistus siitä, mistä aineistosi esimerkiksi voi muodostua.

-Inkeri

Nähdään laavulla!

4 kommenttia:

 1. Tarkennusta vielä että onko iso teltta vai tuodaanko omat?!
  Kulkeeko bussi Kausalan kautta, vois hypätä matkalta kyytiin?!
  T: Minna

  VastaaPoista
 2. Ja kävelläänkö linja-autolta kuinka pitkä matka? Mietin vain millaiseen laukkuun/reppuun sitä tavaransa pakkaa :)
  Makuupussin lisäksi otetaanko makuualustat?

  VastaaPoista
 3. Hei! Hyviä kysymyksiä. Teltta on iso, joten omia telttoja ei tarvitse tuoda. Makuupussi on hyvä olla mukana etenkin, jos telttamajoitus on se kiinnostavampi vaihtoehto. Retkivuoteet löytyy, joten makuualustoja ei tarvitse. Jos itseltä löytyy ehdoton suosikkityyny, niin sen voi ottaa mukaan myös!

  Linja-auton pitäisi päästä perille asti, joten tavaroita ei tarvitse kanniskella mahdottomia matkoja. Jos jostain syystä käy niin, että linja-auto ei pääse ihan majapaikalle asti, niin voin autolla tulla noutamaan isoimmat kannettavat mukaan!

  VastaaPoista
 4. Hei Minna!

  Kausalan kautta bussi ei valitettavasti kulje. Nastolasta taitaa matka jatkua moottoritielle ja sieltä Heinolan kohdilla kohti Nuolniementietä.

  VastaaPoista