maanantai 3. maaliskuuta 2014

Asukkaiden kampaaja/jalkahoitaja huoneen sisustus!

Tässä kampaamohuoneen kuvia. Kovin on kalpea huone missä asukkaat ovat käyneet useita vuosia parturilla ja jalkahoitajalla!!
Huomaa peilin yläpuolella riippuvat johdot, työ niiden osalta jäänyt silloin joskus rakennusvaiheessa kesken. Alapuolen kuvassa johdot näkyvät selvemmin! 
No, onneksi sähkömies hommattiin laittamaan peilin yläpuolelle valaisimet! :) 
Käydessäni itse kampaajalla kysyin kampaajaltani jotain somisteita, joilla ei enää heille ollut käyttöä ja sainkin kampaamohuoneen seinälle kaksi Wellan kangasjulistetta!
Kiitos Hius & Kauneus MariS! 
Tässä yläpuolen kuvassa vielä johdot roikkuvat peilin sivuilla! Oikealla näetkin jo lamput palamassa peilin yläpuolella ja olen sisustanut huonetta kukilla ja pöytälamppukin tuo viihtyisyyttä! Kello on myös huoneesta puuttunut, nyt se on oven yläpuolella helpottamassa kampaajan/jalkahoitajan aikatauluja, sillä heidän rannekellonsa ikkunalaudalla on toiminut ajannäyttäjänä, mikä ei kovin kätevää kun on kädet täynnä työtä ja pitäisi välillä vilkaista kelloa! 
Lehtiä voi asukkaat myös lueskella kampaajan ja jalkahoitajan työskennellessä. Ja pöydällä olevaan lasikippoon olen kuvauksen jälkeen vienyt pussin Omar-karkkeja sisustuksen valmiiksitulon kunniaksi!
Siis suu makeaksi asukkaat! :)
Ja eihän huoneessa ole koskaan ollut verhoja! 
Mutta nyt kevään vihreät paneeliverhot somistavat ikkunaa!
Jippii, sisustaminen on kivaa!! :)
  
Musiikkia voi myös kuunnella, sillä radio on saanut paikan myös huoneen ikkunalaudalta.
Rahaa huoneen sisustamiseen meni noin 15euroa, sillä suurin osa tavaroista löytyi meiltä Onnelasta ja osa oli lahjoituksia!

Sisustaminen tapahtui niin, että keräilin ensin kaikki tarvittavat ja sen jälkeen yövuoroissa pikkuhiljaa muilta töiltä ehtiessäni laitoin kaiken paikoilleen ja makutuomarina kävi aina välillä vilkaisemassa kanssani valvomassa ollut kotihoidon yöhoitaja. Tuli oikein hyvä mieli tästä projektistani! :)
Toivon sen tuovan asukkaillemme iloa ja hyvää mieltä! Tervetuloa viihtymään myös kampaaja ja jalkahoitaja!

Terveisin Aila Onnelasta! 

1 kommentti: