torstai 20. kesäkuuta 2013

Ennen kesälomaa....

Ihmisen arki koostuu onnen pienistä pipanoista.Arjen mielekäs toiminta on yksi laatutekijä, jossa korostuu henkilökunnan merkitys tarkoituksellisen arjen luojana. Me keski-ikäiset ja hieman nuoremmat emme aina muista,että sitten kun en enää itse pysty huolehtimaan asioistani sen on tehtävä joku muu.

       YHTEISESTI TEHDYSTÄ ARJESTA KOOSTUU MEIDÄN ONNELLISUUS.


Perinteinen bingotorstai.
Bingoaminen on perinteisesti asukkaista ollut mukavaa.Pieni voitto innostaa aina kaikkia osallistujia.Palkinto ei tarvitse olla mikään erikoinen kun se nostaa hymyn asukkaan kasvoille.

       VAPPUTANSSIT JA BRUNSSIT.




Vapputanssia edeltävää kukkamekkojen ostoa vaatekauppiaalta.

Vappuaattona järjestettiin vapputanssit.Tanssijoita ei niin montaa ollut.Ne muutama ovatkin sitten sangen innokkaita musiikin kuuntelijoita ja tanssijoita.Kepeästi nousi Kertun tanssijalka vaikka muuten päivät ovat täynnä jäsenten kolotusta ja särkyä.







  Vappubrunssi;
Makkara maistuu parhaiten vappubrunsilla;
 Brunssin menu
Grillimakkaraa
Salattia
Perunamuusia
Simaa
Kahvin kanssa munkkeja ja jäätelöä.

Brunssi maistui ihanassa auringonpaisteisessä vapunpäivässä.


Silloin kun en muista nimeäni.Sitten kun tämän päivä on sekoittunut eiliseen.Sitten kun aikuiset lapseni ovat kasvanneet muistoissani pieniksi jälleen.Sitten kun en enää ole tuottava yksilö kohdelkaa minua silloinkin ihmisenä.Välitäthän minusta,antakaa rakkautta,koskettakaa hellästi.--Kello hidastaa----eräänä päivänä se pysähtyy kokonaan ,mutta siihen on vielä aikaa.Antakaa minulle arvokas vanhuus(tekijä tuntematon)
Ennen kesälomalle lähtöä kiitos kuuluu myös innokkaalle henkilökunnalle.Yhdessä olemme luomassa arvokasta vanhuutta.  Hyvää kesää kaikille,toivoopi Irmeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti