keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pitkien päivien satoa

18.10 - 27.10

Mitäpä sitä saisi aikaan, jos olisi koko päivä aikaa tehdä jotain???
Vaikkapa tälläistä koko solun voimin --->

Tästä se sitten lähti, porukalla kasattiin ainekset repusta ja kaapista. Lyötiin tarvikkeet  pöytään ja päästiin homman alkuun. Kyse on siis taikataikinasta, tuttavallisemmin suolataikina.Naisilta sujui taikinan kauliminen ja erilaisia muotteja löytyi jokaisen mieleen

Valmiit muotit kun oli rei'itetty, ne kasattiin kuumennettavaksi reiluun sataan asteeseen. Uunivastaavien kanssa opeteltiin uunin käyttöä ja edelleen hoitaja oli vain varjona taustalla.
Tällä välin sovittiin päiväkahvin vaihtamisesta ehtaan "mummokaakaoon". Kaakaon valmistuksesta vastasivat solun miehet. Hoitajan osuus oli raakakaakaon hakeminen keittiöltä ja olla taustatukena, sekä tarjoilijana sillä kaakao nautittiin pöydän sijaan sohvatuoleilla telkkarin ääressä. Suuret Kiitokset Keittiön naisille kaakaosta!!!
Vesiväreillä maalailtiin valmiit "piparit", Jokainen osallistui vähintään yhden puolen maalauksella.

Valmis tuotos ripustettiin solun kattoon. Solmujen tekoon tarvittiin sitten hoitajien panos, Kuntola ja Juha kiittää työkaveri Annea 
 Edelleenkin mobiili tuottaa tekijöilleen iloa roikkuessaan solun katosta. Koskaan emme olisi saaneet tehtyä kyseistä tuotosta, ilman pitkänpäivän tuomaa mahdollisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti