torstai 14. helmikuuta 2013

Matkajännitys vie yöunet...


Tulemme aamulla bussiin Mikkelistä. Olette ehtineet katsoa ehkä Anun lähettämän aamuelokuvan siihen mennessä. Inkeri on varmasti jo ihan kohta keittämässä kahvia - paistaa ehkä jopa munkkeja. Ville kävi illalla ostamassa eväsleipää ja niiden väliin makkaraa. Balkanin makkaraa. On kuulemma hienostuneempaa kuin gotler tai lauantaimakkara. Sitä oli aika vähän, mutta minä paistoin munakkaan. Saattaa näyttää tässä vähän heikolta, mutta oikeasti se on oikein hyvä. Ei ollut kuin neljä kananmunaa. Kyllä siitä pala kuitenkin riittää kaikille. 21 meitä on. Että jos tuo rasva hieman hirvittää, ei tarvitse olla huolissaan. Se jää tietty melkein kokonaan pannulle ja eikä vajaan 1/5 kananmunan mukana paljon tule.

Leipäpuuhan lisäksi laitoimme Villen kanssa teille kassit. Niistä tuli miusta niin hienoja, että otin siitäkin kuvan. Tältä ne näyttävät. Tai siis yksi näyttää.

Mukavaa lähteä katsomaan mitä kaikkea me löydämmekään Aavan seitsemän kunnan ikäihmisten hyvän elämän parantamiseksi matkaltamme. Meistä - tai tarkemmin sanottuna teistä - ja onnistumisestamme on aika monen ihmisen elämän hyvät vuodet, päivät ja hetket kiinni. Vähän sen pitää jännittääkin. Ilo työskennellä kanssanne. - Jaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti