sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Raivaajat Kiihdyttämö: Kirsi Roininen asukaskysely

Raivaajat Kiihdyttämö: Kirsi Roininen asukaskysely: Kehittämistyöni aihio on luoda asukaskysely johon on helppo vastata ja mittaa asukaslähtöisyyttä eli asukkaat saavat antaa palautetta jokapä...Kotitehtäväni on sairaanhoitajanvastaanoton järjestäminen asukkaille. Se on edennyt jo askeleen verran ja olemme työyhteisössä suunnitelleet kuinka vastaanotto toteutetaan.
Lisäksi K80 klubin toiminta käynnistyy, vähän yllättäen.... Ukko-kerho otti itse yhteyttä! Nastolassa on toiminut vuosia Ukko.kerho kokoontuen viikottain.
No nyt 4.3. alkaen kokoontuvat meillä Linnunlaulussa klo 9.30-11 sillä ajatuksella että meidän asukkaat(tai siis ukot) saavat osallistua.
Voisin vielä mainita, että meillä Nastolan DraemTeamiläiset ryhmäydyttiin jo siellä Valamossa ja nyt meillä toimii sparrauskerho->eli suljettu Facebook ryhmä jossa sparraamme toisiamme jaksamaan, koska muutoksen vastustusta on PALJON ja yksin ei pysty etenemmän, mutta ryhmässä on VOIMAA!!

1 kommentti:

  1. Tuo ukko kerho on niin hieno juttu :) Ja todellakin ryhmässä on voimaa!! Ilman toisten tukea olisi jo ollut monta kertaa hukassa.

    VastaaPoista