keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Läheisen kertomaa uuteen kotiin muutosta

Tänään Palvelutalo Erkkilän asiakkaan tytär soitti ja halusi kiittää siitä, että äiti sai paikan Erkkilästä. Sain mahtavan tilaisuuden kysellä tyttären kokemuksia muutosta :) Tytär oli aivan mykistynyt siitä lämpimästä vastaanotosta, jonka äiti sai muuttopäivänä. Koko työtiimi oli ollut ovella vastassa ja toivottanut tervetulleeksi Erkkilään, uuteen kotiin. Äiti oli saateltu huoneeseen ja yhdessä oli laiteltu tavaroita kaappiin. Sen jälkeen oli esitelty paikkoja ja uskomatonta kuulema oli, että oli kahvitkin keitetty!


Kahvihetki oli ollut hyvin lämminhenkinen ja äidin kanssa oli juteltu ja kyselty toiveita. Tytär kiitteli myös kovasti hoitokokousta, joka oli ollut parin viikon kuluttua muutosta. Tytär kertoi menneensä yksin hoitokokoukseen ja oli positiivisesti yllättynyt siitä, että äiti haettiin mukaan, vaikka äiti on ajoittain hyvin sekava. Parasta kaikessa oli se, että kaikki kysymykset oli esitetty äidille eikä hänelle, tyttärelle. Tyttärestä oli tuntunut mukavalle, kun äidiltä oli kysytty elämänhistoriasta ja lapsenlapsista. Tytär suunnitteli, että he tulevat Helsingistä opintomatkalle Palvelutalo Erkkilään....oppimaan sitä miten asiakkaita kohdellaan!


4 kommenttia:

 1. Tässähän on jo viety vanhuspalveluiden ilosanomaa Aavan rajojen ulkopuolellekin. Kyllä se hyvä kellokin kauas kuuluu ja sieltä Helsingistä taas eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Luotu turvallinen, avoin ja välittävä ilmapiiri. Näitä on niin mukava lukea :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä te! Erkkilästä esimerkkiä, ehheehhee! hyväksi opiksi meille kaikille.

  VastaaPoista
 4. Hyvä,hyvä,hyvä.Tästä juttua eteenpäin vietäväksi.

  VastaaPoista