tiistai 19. maaliskuuta 2013

TERAPIAKISSA EETUN ENSIMMÄINEN TYÖPÄIVÄ

Eetu tuli Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistykseltä tänään Onninkoti 1:lle eli muistihäiriöisten yksikköön. Eetu on noin 3-vuotias pieni poika, joka nauttii sylissä olemisesta ja rapsuttelusta. Eetu tuli meille töihin.Eetu tykkää välillä vaan makoilla
 
Ensimmäinen työpäivä on mennyt paikkoihin tutustuessa ja entiseen verrattuna VALTAVAAN kotiin sopeutuessa. Eetu on mielellään oleillut vielä varsin pienellä alueella mutta laajentanee viimeistään huomenna reviiriään peremmälle yksikköön.
Hoitajatkin kelpaavat Eetulle

Asukkaat ovat ottaneet Eetun hienosti vastaan ja rapsuttelijoita on riittänyt. Vaikka ei paljon mitään muistaisi niin kissan ainakin muistaa sieltä lapsuudesta tai nuoruudesta. Pehmeää turkkia haluaa silittää aina vaan. Maatiloilla eläneille on ollut ihmetys että Eetu on niin lempeä ja reipas ja että viihtyy ihmisten kanssa.

Lämmin kiitos työnantajallemme että olemme saaneet ottaa Eetun meille asiakkaidemme iloksi.

3 kommenttia:

  1. Tässä hyvän elämän toteutumisessa tämäkin juttu on juuri niitä megajuttuja. Ihmisten arjessa ja elämässä. Häkellyttävän yksinkertaista. Eetuun saattaa liittyä myös ei-tykkää-asioita. Pettymyksiä ja pelkojakin. Voi kun me muistettaisiin, että myös ne kuuluvat elämään. Hyväänkin elämään. Teidän tapa kirjoittaa tätä vanhuspalveluiden uutta tarinaa itsessään hyvää elämää tuottava - parhaatkaan muistiot tai mietinnöt eivät vielä tuota sitä yhtään.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun Eetu sai teiltä kodin ja te saitte Eetun!

    VastaaPoista